25. فروردين 1396 - 12:08   |   کد مطلب: 15925
وبلاگ " آشپزی "
تارت ژامبون و سبزیجات
آرد، کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. آن را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

وبلاگ " آشپزی " نوشت :

 

تارت خوشمزه ست! همه قبول دارند فکر می کنم. این مطلب، دستور تهیه تارت ژامبون و سبزیجات است. درست کردید، یادی هم از ما بکنید!

مواد لازم لایه زیرین:

 

آرد: یک و یک دوم پیمانه

کره: یک دوم پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

زرده تخم مرغ: یک عدد

نمک: به مقدار لازم

جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم

زنجبیل (پودر شده): به مقدار لازم

 

مواد لازم لایه میانی:

 

کلم بروکلی (خردشده): 300 گرم

ژامبون (خرد شده): 150 گرم

گوجه فرنگی (پوست کنده و خردشده): 2 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم

نمک: به مقدار لازم

فلقل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

1. آرد، کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. آن را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را در قالب تارت پهن کنید و با چنگال لبه های آن را فرم دهید.

2. قالب را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قراردهید.

3. کلم بروکلی را خرد کرده و حدود 3 دقیقه در آب و نمک در حال جوشیدن قرار دهید تا بپزد. پس از خنک شدن آن را به همراه گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده و زامبون روی لایه زیرین قرار دهید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید و سپس روی مواد بریزید.

4. پنیر چدار رنده شده را به همراه برگ جعفری ریز خرد شده روی تارت بپاشید و حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگران (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

دیدگاه شما